maar…?

> ik heb al een aannemer, waarom dan nog een architect …

Wij: De aannemer kijkt naar de praktische kant, vanuit zijn werk en ervaring. Wij verplaatsen ons in u en zoeken van daaruit het beste antwoord op uw vraag.

 
> Een catalogus woning is toch veel goedkoper …

Wij: Vaak in het begin wel. Maar haalt deze woning ook alles uit de plek waar hij komt te staan, denk eens aan zonlicht, uitzicht en tuin. Wanneer je aanpassingen wilt doen wordt de catalogus woning duurder, bij een ontwerp op maat zijn deze wensen juist uitgangspunt. Echt uw woning dus.

 
> Ik heb zelf al veel idee├źn, ik weet al wat ik wil …

Wij: Wij zitten niet vast aan een stijl, uw wensen zijn ons uitgangspunt. We zijn wel getraind om verder te kijken en denken buiten de box. We zien mogelijkheden waar u ze misschien niet ziet. We stellen prioriteiten en helpen u kiezen. We brengen u verder.

> een huis bouwen, wat kost dat…

Wij: Belangrijk is de kosten vanaf het begin in de hand te houden en hier open over te communiceren. We begeleide u in de keuzes waar u voor komt te staan, natuurlijk in het ruimtelijk ontwerp, maar ook de toe te passen materialen en kosten. Al tijdens het eerste schetsontwerp zullen we het budget en de wensen afzetten tegen de investeringskosten en bouwkosten. 

> Neem vrijblijvend contact met ons op

Foto’s en meer projecten vindt u op onze bedrijfspagina’s:
www.studioevo.nl // www.architectenbureaulume.nl

Architect gesprek

Esther Vlasveld: 06-41367441
Marloes Bakker: 06-42209662
hallo@architectgesprek.nl

Of laat uw gegevens achter en we bellen u:

naam
Email
bericht

Gelukt! uw bericht is verzonden.
Error! Heeft u alle velden ingevuld?
Studio evo // Architectenbureau Lume